[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Afslappelse er nøgleordet, når det handler om at forbedre sin livskvalitet

Vi kender alle betegnelsen “Hvil i Fred”.
Men hvad med “Lev i Fred”?

Hvad er det i vores gen kode, som gør, at selv om vi ved hvad vi har brug for, vælger vi alligevel en anden vej?

Årsagerne er meget individuelle, men for rigtig mange af os, er det sådan at stress-fyldt arbejde og andre udefra kommende påvirkninger afgør vore valg.
Så hvordan kommer vi fra Hvil til Lev?
Jean Paul Satre formulerede i sit hovedværk “Eksistentialisme er Humanisme” en teori om at mennesker gennem hele livet baserer tilværelsen på en lang og ikke mindst vedvarende serie af valg.
Vi vælger hele tiden. Og når vi ikke vælger er det i sig selv et valg.
Så kan vi vælge at leve et liv med fred? Ja! er det korte svar. Det mere komplekse svar er at et hvert valg har en konsekvens. Så ofte er det faktisk sådan at vi ikke nødvendigvis er bange for vore valg, men mere for konsekvensernes uoverskuelighed.

Få hjælp til at komme i mål med dit liv – kontakt mig for yderligere information eller book en tid på:

bislingterapi@gmail.com eller 5363 4864

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]