Kom af med traumer og forbier

Traume & forbier

Et psykologisk traume eller en fobi opstår når indre og ydre ressourcer er utilstrækkelige til at håndtere en udefrakommende trussel.

Truslen udefra kan b.la. være overgreb eller omsorgssvigt. Det kan være andres død eller frygten for eget liv. Uanset hvad det handler om, er der følelser involveret.

En ofte forekommende konsekvens af en traumatisk oplevelse er lavt selvværd. Et lavt selvværd udhuler følelsen af at være ”god nok”. Denne og andre følelser skal ofte afdækkes og tales igennem.

  N

  Selvværdstest afdækker ”hvor skoen trykker”

  N

  Følelserne afklares og reelle alternativer til disse drøftes i dybden

  N

  Følelserne nulstilles vha. hypnoterapi og du lærer at håndtere dem anderledes end før

  N

  Du lærer at se dig selv med ny styrke

  N

  Du får værktøjer til at modstå tilbagefald

  afslappende samtale terpi hos bisling motivationsterapi

  ” Jeg har startet et større forløb hos Bisling, med fantastiske resultater. Jeg blev mødt med den største imødekommenhed, impati og motivation, der har givet mig værktøjer for livet. “

  Henrik Jensen

  afslappende samtale terpi hos bisling motivationsterapi

  Om mig og min tilgang til behandling 

  Det er vigtigt for mig, at du som klient føler dig tryg. Derfor er 1. session hos mig altid en samtale, hvor du beskriver dig selv og de udfordringer du oplever. Jeg stiller nogle uddybende spørgsmål, så vi så hurtigt som muligt får afklaret, hvilken forandring du har brug for.

  Der er ikke 2 mennesker, der er ens. Derfor vil du hos mig ikke opleve en ”standard pakke”. Jeg tilrettelægger et personligt forløb for dig med udgangspunkt i dine udfordringer.

  Jeg vurderer løbende under 1. samtale, om jeg mener jeg kan hjælpe dig og dersom jeg mener at det er tilfældet, vil jeg præsentere dig for et forslag til en forandringsplan. Dersom du efter samtalen føler dig tryg ved planen, aftaler vi næste session. Fremtidige sessioner vil både indeholde:

  • En samtale, hvor vi sammen beslutter dagens emne samt
  • En forandringsproces, hvor jeg ved hjælp af hypnose hjælper din forandring på vej.

   

   Kontakt mig

   Mit mål er at give dig den støtte og vejledning, du har brug for, og hjælpe dig med at genfinde roen og balance i dit liv.

   Hvis du oplever stress og angst, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig på din vej til et sundere og mere tilfredsstillende liv.

   Bisling Motivationsterapi
   V/ Michael Bisling

   +45 5363 4864
   Lejrvej 9, 1. sal
   3500 Værløse

   Bislingterapi@gmail.com

   CVR 38957643 – Copyright © 2020 Bisling Motivationsterapi – Website design By HerstedHertz