Behandling af overvægt

Vægttab

Mere end 50 % af den danske befolkning er ramt af overvægt. Mere en 30 % er ramt af overvægt, der er sundheds- eller livstruende.

Et traditionelt vægttab med slankekur, kan være en vej at gå, men ofte handler overvægt om mere og andet end at spise eller drikke for meget. Det handler om følelser. Der er ofte  bagvedliggende årsager til overvægt. Når disse afdækkes og behandles, er det ofte nemmere at tabe sig og fastholde den nye vægt.

  N

  Selvværdstest, der afdækker dine indre følelser. Tages på 1. session og løbende, så din forandring bliver tydelig for dig

  N

  Vi gennemgår din personlige kropshistorie og hvis det giver mening afdækker, hvornår det startede

  N

  Vi tager udgangspunkt i dine mål og bryder disse ned i delmål, som er nemmere at nå

  N

  Ved hver sessions begyndelse tilbydes du en kropsanalyse, som kortlægger din krops tilstand

  N

  V behov arbejder vi med en kostplan

  afslappende samtale terpi hos bisling motivationsterapi

  ” Jeg har startet et større forløb hos Bisling, med fantastiske resultater. Jeg blev mødt med den største imødekommenhed, impati og motivation, der har givet mig værktøjer for livet. “

  Henrik Jensen

  afslappende samtale terpi hos bisling motivationsterapi

  Om mig og min tilgang til behandling 

  Det er vigtigt for mig, at du som klient føler dig tryg. Derfor er 1. session hos mig altid en samtale, hvor du beskriver dig selv og de udfordringer du oplever. Jeg stiller nogle uddybende spørgsmål, så vi så hurtigt som muligt får afklaret, hvilken forandring du har brug for.

  Der er ikke 2 mennesker, der er ens. Derfor vil du hos mig ikke opleve en ”standard pakke”. Jeg tilrettelægger et personligt forløb for dig med udgangspunkt i dine udfordringer.

  Jeg vurderer løbende under 1. samtale, om jeg mener jeg kan hjælpe dig og dersom jeg mener at det er tilfældet, vil jeg præsentere dig for et forslag til en forandringsplan. Dersom du efter samtalen føler dig tryg ved planen, aftaler vi næste session. Fremtidige sessioner vil både indeholde:

  • En samtale, hvor vi sammen beslutter dagens emne samt
  • En forandringsproces, hvor jeg ved hjælp af hypnose hjælper din forandring på vej.

   

   Kontakt mig

   Mit mål er at give dig den støtte og vejledning, du har brug for, og hjælpe dig med at genfinde roen og balance i dit liv.

   Hvis du oplever stress og angst, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig på din vej til et sundere og mere tilfredsstillende liv.

   Bisling Motivationsterapi
   V/ Michael Bisling

   +45 5363 4864
   Kirke værløsevej 24B, 1. sal
   3500 Værløse

   Bislingterapi@gmail.com

   CVR 38957643 – Copyright © 2020 Bisling Motivationsterapi – Website design By HerstedHertz