Behandling af overvægt

Nå dit mål om en sundere krop og få styr på dine cravings

* Få første session med hypnoterapi for KUN 300 kr.

Hypnoterapi er for mange mennesker et effektivt værktøj til at komme i mål med at skabe en god og sund krop. Et godt helbred er ikke en selvfølge, men når vi vænner os til at træffe sundere og mere bevidste valg, kan vi hjælpe kroppen godt på vej.

Er du også træt af ikke at lykkedes med normale slankekure ? Og ønsker du professionel og effektiv hjælp til at varigt vægttab, så er dette tilbud præcis noget for dig.

 

Dette tilbud er specielt til dig der:

N

Ønsker at optimere din sundhed

N

Har brug for hjælp til at komme i mål

N

ønsker at gøre op med gamle mønstre, som har taget magten fra dig

Få 1. konsultation til kun 300 kr.

* Udfyld dine oplysninger her

Bliv mere bevidst om dine valg og genvind livsglæden

Få effektivt styr på din sukkertrang

Skab sunde vaner og styrk dit helbred

Fantastisk behagelig måde at blive styrket i min motivation for at tabe mig.

Hanne Vendelbo

Efter 2 behandlinger for overspisning spiser jeg langt mindre. Jeg har meget lettere ved at sige nej tak og har sket ikke lyst til at tømme fadet, når alle andre har spist hvad de vil.

Lars Peter Ravnsø Andersen

Ja.. jeg fatter det faktisk ikke helt, men faktum er, at efter 2 besøg hos dig er mine smerter mere end halveret og jeg har mere ro inden i, ufatteligt. Men STOR TAK!! “

Christine W

Efter 2 behandlinger for overspisning spiser jeg langt mindre. Jeg har meget lettere ved at sige nej tak og har sket ikke lyst til at tømme fadet, når alle andre har spist hvad de vil.

Lars Peter Ravnsø Andersen

Mere end 50 % af den danske befolkning er ramt af overvægt og mere en 30 % er ramt af overvægt, der er sundheds- eller livstruende

Et traditionelt vægttab med slankekur, kan være en vej at gå, men ofte handler overvægt om mere og andet end at spise eller drikke for meget. Det handler om følelser. Der er ofte  bagvedliggende årsager til overvægt. Når disse afdækkes og behandles, er det ofte nemmere at tabe sig og fastholde den nye vægt.

  N

  Selvværdstest, der afdækker dine indre følelser. Tages på 1. session og løbende, så din forandring bliver tydelig for dig

  N

  Vi gennemgår din personlige kropshistorie og hvis det giver mening afdækker, hvornår det startede

  N

  Vi tager udgangspunkt i dine mål og bryder disse ned i delmål, som er nemmere at nå

  N

  Ved hver sessions begyndelse tilbydes du en kropsanalyse, som kortlægger din krops tilstand

  N

  Ved behov arbejder vi med en kostplan

  afslappende samtale terpi hos bisling motivationsterapi
  afslappende samtale terpi hos bisling motivationsterapi

  Om mig og min tilgang til behandling 

  Det er vigtigt for mig, at du som klient føler dig tryg. Derfor er 1. session hos mig altid en samtale, hvor du beskriver dig selv og de udfordringer du oplever. Jeg stiller nogle uddybende spørgsmål, så vi så hurtigt som muligt får afklaret, hvilken forandring du har brug for.

  Der er ikke 2 mennesker, der er ens. Derfor vil du hos mig ikke opleve en ”standard pakke”. Jeg tilrettelægger et personligt forløb for dig med udgangspunkt i dine udfordringer.

  Jeg vurderer løbende under 1. samtale, om jeg mener jeg kan hjælpe dig og dersom jeg mener at det er tilfældet, vil jeg præsentere dig for et forslag til en forandringsplan. Dersom du efter samtalen føler dig tryg ved planen, aftaler vi næste session. Fremtidige sessioner vil både indeholde:

  • En samtale, hvor vi sammen beslutter dagens emne samt
  • En forandringsproces, hvor jeg ved hjælp af hypnose hjælper din forandring på vej.

   

   Kontakt mig

   Mit mål er at give dig den støtte og vejledning, du har brug for, og hjælpe dig med at genfinde roen og balance i dit liv.

   Hvis du oplever stress og angst, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig på din vej til et sundere og mere tilfredsstillende liv.

   CVR 38957643 – Copyright © 2020 Bisling Motivationsterapi – Website design By HerstedHertz